Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ние имаме доверието на своите избиратели и трябва да

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ние имаме доверието на своите избиратели и трябва да
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Ако протестиращите не преминаваха границата, можеше и да ги чуем

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Ние имаме доверието на своите гласоподаватели и би трябвало да продължим в полза на българските жители. Наша отговорност е да решаваме проблемите на хората в тази рецесия, отговори на въпроса Цветанка Ризова по БТВ за какво държавното управление не подава оставка Даниела Дариткова от ГЕРБ.

" Условията в новата постройка постановат краткотрайна отдалеченост. Ще се даде опция за в допълнение даване на територия за публицистите. В обстановката на зараза би трябвало да съблюдаваме тези правила за отдалеченост, към които призоваваме българските жители. 

Аудиторията постоянно би трябвало да бъде обмисляне тъкмо и съответно. Ние постоянно сме показали безспорна приемливост към настояванията на протестиращите. Стига да не заплашват органите на реда и да не повреждат здания и институции, тогава може да се почете митингът. Но преминавайки границата на демократичното изложение на мнение, няма по какъв начин.

Вирусът циркулира, той е измежду нас. Държавата носи своята отговорност. Натрупали сме задоволително клиничен опит. Работа е на лекарите да направляват, те познават по-добре болестта. Гражданите могат единствено да се объркат без умело мнение. ", разясни Дариткова. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР